Dirigent – Stig Junge

Vores vision:

Stig Junge har gennem hele livet beskæftiget sig aktivt med musik i alle mulige afskygninger og blev dirigent og korleder for Bel Canto Koret fra 1. januar 2009.

Stig har løbende taget kurser i kor-direktion og er derudover også uddannet organist og ingeniør med speciale i akustik.

Stig har siden 2002 uddannet sig som sanger, først hos Henning Vilen og siden 2009 på egen hånd med værdifuld støtte fra David L. Jones i New York (www.voiceteacher.com).

Koret nyder godt af Stigs store kendskab til stemme og akustik i det løbende arbejde med korets klang og stemmelægning. Arbejdet med stemmerne giver korets medlemmer mulighed for at få udviklet deres stemmer, så de kan påtage sig solistopgaver, hvis de ønsker det.

Udover at være dirigent for Bel Canto Koret er Stig også dirigent for Sweco-koret i Glostrup og synger selv bas i Koncertforeningens Kor.

”Vi vil være kendt for at skabe unikke koncertoplevelser på højt niveau”

”Vi vil være kendt som et af de bedste amatørkor indenfor vort geografiske såvel som genremæssige område”

”

Vi vil være kendt som et kor hvor godt kormiljø, sangglæde og stadige musikalske udfordringer, flytter grænser for det enkelte medlem både sangmæssigt og personligt ”